Senaste nytt på White Diamond Dreams

Då jag har fått flera förfrågningar gällande både Malteser och Pomeranien valpar och de två kullarna som föddes förra månaden redan är tingade. Vill jag rekomendera att man redan nu kan maila whitediamonddream@gmail.com för att ställa upp sig på valplista inför höstens planerade kullar.

Idag var det dags för utställning i Vänersborg. Frida fick väldigt fin kritik och gick hem med CK, CERT, BIM och blev Bästa junior.

Idag var det dags för Norrköping Dog Show. Frida fick väldigt fin kritik och gick hem med CK, CERT, BIM och blev Bästa junior.

Zoey fick sina tre friska Pomeranien valpar några timmar efter att Miami fått sina valpar. Det blev två hanar och en tik (alla tre är redan tingade). Tre små valpar ligger och tuttar hos sin mamma och vi njuter av synen av små valpar och stolta mammor.

I mitten av maj väntar Zoey och Enzo valpar. Båda har välmeriterade föräldrar samt mor och far föräldrar och är själva utställda med mycket fina resultat. Båda föräldrarna är patella fria 0/0 samt ögonlysta utan anmärkning. Valparna kommer att ha 0% inavelsgrad. Vid intresse av valparna hör av er här på sidan under "kontakt" eller maila...

I mitten av maj väntar Miami och Star valpar. Båda har välmeriterade föräldrar samt mor och far föräldrar och är själva utställda med mycket fina resultat. Valparna kommer att ha 0% inavelsgrad. Vid intresse av valparna hör av er här på sidan under "kontakt" eller maila Whitediamonddream@gmail.com

Enzo njuter av att äntligen våren är här! Hundarna älskar att vara ute och värma sig i den friska vårsolen. Nu börjar utställningssäsongen och förhoppningsvis kommer det det under våren att födas valpar här på kenneln som vi längar!