Senaste nytt på White Diamond Dreams

Idag blir Tilia och Maddox fem valpar redan 8 veckor och har precis blivit besiktade och ska nu flytta till sina nya familjer.

Idag var det äntligen dags för den efterlängtade valpträffen här hemma på White Diamond Dreams kennel! Det var en väldigt lyckad träff och så roligt att så många kunde komma (även om en del fivk förhinder) och flera kom med sina husvagnar och husbilar och stanna kvar över helgen. Riktigt trevligt och vädret var minst sagt med oss så vi...

Idag ställde jag Frida på inoffen i Borås. Hon blev BIR valp med väldigt fin kritik av domare Åke Cronander. Tyvärr missade jag BIG finalen då jag och White Diamond Dreams Magic Star (Darius) gjorde ordning hundarna inför parklass. Som vi också vann samt att Darius blev BIR VALP och shortlisted i hård konkurens.

Idag gjorde White Diamond Dreams Perfect match "Nikita" sin debut i utställningsringen med fina resultat då hon blev BIR valp med fin kritik.

Idag fick Lilly sin första kull med två små hanar som redan är tingade. Allt gick väldigt smidigt och hon skötte allt själv. Det var en snabb valpning som bara tog 30 minuter

Nästa vecka blir den stora kullen 8 veckor och ska besiktas och alla fem valpar flyttar. Det kommer bli tomt här hemma men ni behöver förhoppningsvis inte vänta så länge innan små valpar förgyller vår vardag igen om allt går som det ska kommer vi i april få både Malteser och Pomeranien valpar.