Tuggben (vuxen) lax, clear vision 110g

Nature's Protection Superior Care White Dogs Clear Vision spannmålsfritt  godis med lax, designad för att bibehålla de visuella funktionen hos vita och ljusa pälsar hos vuxna hundar.

79,00 kr

Ingredienserna kommer inte bara att komplettera din hunds kropp med de nödvändiga substanserna utan hjälper också till att bibehålla en god synfunktion.

KORSLÖSA INGREDIENSER med lämplig för känsliga och allergiska husdjur. Delikatesser innehåller inga ingredienser av spannmålsursprung, majs eller sojaprodukter som kan orsaka allergiska reaktioner. Därför är denna produkt lämplig för husdjur med ett känsligt matsmältningssystem

Supermat med tång. Tång är en naturlig källa till vitaminerna A, C, K och B6, kalcium, kalium, koppar, jod och mangan som förstärker effekten av att ta bort tandplack och stenar. Tången i kompositionen främjar bra hjärn- och synutveckling och är en utmärkt källa till järn.

KOMPLETTERAT MED PROTEINER AV ANIMALISKT URSPRUNG MED LAX. Lax är den främsta och lättsmälta källan till protein av bästa kvalitet. På grund av noggrant utvalda proteinkällor är dessa delikatesser särskilt lämpliga för husdjur med vit päls.

NATURLIGA ANTIOXIDANTER Skyddade celler. Naturliga antioxidanter – vitamin E och grönt teextrakt, hjälper till att skydda cellerna från de skadliga effekterna av fria radikaler. .

FYLLD MED MicroZeoGen. Den naturliga mineralen som finns i delikatesser – dynamiskt mikroniserad klinoptilolit, kan stärka djurets immunförsvar och upprätthålla kroppens skyddsfunktioner. .

BEKVÄM FÖRPACKNING. En bekväm, lättöppnad förpackning med 200 g. av läckra och hälsosamma godsaker för ditt husdjur inuti. Dessa förstklassiga kosttillskott-delikatesser är speciellt designade för vita och ljusbelagda vuxna hundar för att bibehålla korrekt visuell funktion.

NATURENS SKYDD Superior Care – Super Premium delikatesslinje, som kännetecknas av innovativa ingredienser och speglar den hälsosamma husdjursdieten baserad på de senaste trenderna och teknologierna. Delikatesserna innehåller endast proteinkällor av högsta kvalitet och andra innovativa ingredienser.

Tillverkad i Europeiska unionen.

Sammansättning : lax, min. 24 %, torkad potatis, potatisstärkelse, hydrolyserat fjädermjöl, tång Ascophyllum nodosum , sorbitol, glycerin, glukossirap, ärtfiber, dihome-mikroniserad klinoptilolit (1 %), kitosamin, inulin, grönt teextrakt, glukosamin, sulfate, mineraler mikroalger Schizotchyrium sp. (0,16 %), probiotika Bacillus subtilis.

Utfodringsrekommendationer : Följ utfodringsrekommendationerna som anges på produktens förpackning.