Tuggben, Hypoallergenic (vuxen) lax 110g

Nature's Protection Superior Care White Dogs Hypoallergenic & Digestive Care spannmålsfritt tuggben med lax, designad för unga hundar med vit och ljus päls som är benägna att få matallergier.

80,00 kr

Nature's Protection Superior Care White Dogs Hypoallergenic & Digestive Care spannmålsfritt kosttillskotts tugben med lax, designad för unga hundar med vit och ljus päls även extra lämplig för hundar som är benägna att få matallergier. Nature's Protection Superior Care White Dogs – premiumfodertillskott-godis med lax, speciellt designad för vuxna hundar av alla raser med vit eller ljus päls. Ingredienserna kommer inte bara att fylla på din hunds kropp med de nödvändiga ämnena utan hjälper också till att bibehålla en jämn matsmältning.

KORSLÖSA INGREDIENSER är även lämplig för känsliga och allergiska husdjur. Tuggbenen innehåller inga ingredienser av spannmålsursprung, majs eller sojaprodukter som kan orsaka allergiska reaktioner. Därför är denna produkt även lämplig för husdjur med ett känsligt matsmältningssystem.

MED KITOSAMIN, för att upprätthålla leverfunktionen. Kitosamin rekommenderas ofta av veterinärer för att upprätthålla en hälsosam leverfunktion hos husdjur. Den är utvunnen från noggrant utvalda, premium kräftskal, dess dagliga doser hjälper inte bara till att förebygga leversjukdomar utan säkerställer också att sårskorvsystemet fungerar bra.

MED TÅNG. Tång är en naturlig källa till vitaminerna A, C, K och B6, kalcium, kalium, koppar, jod och mangan, vilket förstärker effekten av att ta bort tandplack och stenar.

KOMPLETTERAT MED PROTEINER AV ANIMALISKT URSPRUNG med lax. Lax är den främsta och lättsmälta källan till protein av bästa kvalitet. På grund av noggrant utvalda proteinkällor är dessa delikatesser särskilt lämpliga för husdjur med vit päls.

BALANSERAD MINERALINNEHÅLL, för smidig matsmältning. Det balanserade innehållet av probiotika och prebiotika i delikatesser hjälper till att säkerställa en smidig nedbrytning av mat och dess omvandling till energi. Naturliga ärtfibrer och inulin bidrar till att matsmältningssystemet fungerar väl.

FYLLD MED MicroZeoGen. Den naturliga mineralen som finns i delikatesser – dynamiskt mikroniserad klinoptilolit, kan stärka djurets immunförsvar och upprätthålla kroppens skyddsfunktioner. Dettaa förstklassiga kosttillskott-delikatesser är även speciellt designade för vuxna hundar med vit och ljus päls som är utsatta för matallergier.

NATURENS SKYDD Superior Care – Super Premium delikatesslinje, som kännetecknas av innovativa ingredienser och speglar den hälsosamma husdjursdieten baserad på de senaste trenderna och teknologierna. Delikatesserna innehåller endast proteinkällor av högsta kvalitet och andra innovativa ingredienser.

Tillverkad i Europeiska unionen.

Sammansättning: lax, min. 24 %, torkad potatis, potatisstärkelse, hydrolyserat fjädermjöl, tång Ascophyllum nodosum (6%), sorbitol, glycerin, glukossirap, ärtfiber, dynamisk mikroniserad clinoptilolite (1%), kitosamin, inulin, grönt teextrakt (0,5) %), glukosamin, kondroitinsulfat, mineraler, mikroalger Schizochytrium sp. (0,16 %), probiotika Bacillus subtilis.