Sensitive och hydrate mask 400ml

Ultra Natural Care Intense Hydrate Moisturizing Mask med förstklassiga ingredienser och mandelextrakt, designad för att stärka håret, återfukta huden och pälsen på djupet, ge det lyster och förbättra färgen. 

249,00 kr

Berikad med mandelextrakt Mandelextrakt har återfuktande egenskaper, förbättrar hudens barriärfunktion, vårdar och återställer hårets struktur. Dessutom återfuktar mandelextrakt husdjurets hud och har en behaglig doft.

Enkel kamning Produkten innehåller panthenol. Det är en form av vitamin B5 som ofta används som ingrediens i både hud- och hårvårdsprodukter. Det gör pälsen lättkammad, mjuk och ger den en frisk glans.

Borttagning av trassel En mask med återfuktande och reparerande egenskaper, idealisk för att ta bort trassel.

Innehåller glycerin Glycerin i produktens sammansättning fungerar som en naturlig fuktighetskräm: det mättar huden och håret på djupet med fukt, kan förbättra hårets elasticitet och minska håravfall.

För vita och ljusa kappor Masken är speciellt designad för hundar och katter med vit eller ljus päls. Tar bort gula fläckar grundligt och utan att skada hud och päls, och förstärker den vita färgen naturligt. Den milda, naturligt formulerade produkten fungerar effektivt och irriterar inte husdjurets hud samtidigt som den hjälper till att bibehålla hudens optimala pH-balans.

För känsliga husdjur Tack vare den skonsamma formulan är masken perfekt för husdjur med känslig hud: Den är formulerad utan SLS, parabener, mineraloljor och silikoner.

Verifierad av proffs Det är en professionell produkt utvecklad av en uppfödare och gjord av exklusiva ingredienser.

Tillverkad i Europeiska unionen.

Sammansättning: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Behenamidopropyl Dimethylamine, Betaine, Glyceryl Stearate SE, Mel (honung) extrakt, Prunus Amygdalus Dulcis frön (mandel) extrakt, Panthenol, Allantoin, Etylhexyloxydium, Softin, etylhexylglycerin, natriumbensin Kaliumsorbat, isopropylalkohol, parfym, limonen. 

Bruksanvisning: späd masken med ljummet vatten i förhållandet 1:10. Massera in försiktigt i pälsen. Låt stå i 3 minuter. Skölj noggrant med ljummet vatten.

Varningar: Endast för extern användning. Förvara utom räckhåll för barn.