Pure mist 1L

Naturlig, multifunktionell produkt, skapad med elektrokemisk aktivering. Denna process producerar alkaliskt vatten med ett pH på 11,3. Den är utformad för daglig vård av hud, päls, ögon och öron hos hundar, katter och andra husdjur. Motverkar missfärgningar i pälsen.

399,00 kr
399,00 kr / 1 g

Ögon- och öronhygien. Tar bort smuts och rivfläckar. Du kan säkert spraya direkt i husdjurets ögon och rengöra dem med en bomullsrondell.

Pälsvård. Produkten skyddar huden mot irritationer och allergier. Hjälper till att ta bort smuts och damm från pälsen, gula urinfläckar. Främjar kollagenproduktionen. Drar till sig 10 gånger mer fukt än vatten. Kan sprayas direkt på pälsen.

Desinfektion. En sur miljö är perfekt för bakterier att växa. Alkaliskt vatten är särskilt ogynnsamt för bakterier, så detta botemedel är lämpligt för desinfektion, har antibakteriella och läkande egenskaper.

Kosmetisk effektivitet. När de används i kombination med schampo, balsam eller annan kosmetika kan de förbättra deras egenskaper mer än 7 gånger.

Fuktgivande Har återfuktande egenskaper och kan hjälpa till att skydda huden från torrhet och allergier.

Håll rent. Hjälper till att undvika bruna tårfläckar och tar bort smuts, gula urinfläckar på päls eller hud.

Lätt att använda. Spraya när det behövs. Kräver inte sköljning eller bad efteråt.

För olika husdjur. Produkten är lämplig för hundar, katter och andra små husdjur.

Sammansättning: 11,3 pH joniserat alkaliskt vatten innehållande sex joner: Ca2+, Mg2+, HCO3-, Cl-, SO42-, Na+.

Användning: Spraya 1-2 gånger direkt i öronen eller ögonen, torka av smutsen med en bomullsrondell. Använd efter behov.

Använd på en våt kappa före torkning; eller dagligen på en torr kappa. För husdjur som väger upp till 10 kg, spraya 3-5 gånger, 10-25 kg - 5-7 gånger och mer än 25 kg - 7-10 gånger.

Använd i kombination med kosmetiska produkter för att förstärka deras effekt. Endast för utvärtes bruk, spraya på pälsen eller huden 2-4 gånger.

Tillverkad i Litauen.