MicroZeoGen 250g

Detta kosttillskott är sammansatt av vulkanisk klinoptilolit (MicroZeoGen) och kalciumkarbonat. Tillsammans blir dessa ämnen ett högkvalitativt naturligt kosttillskott som kan hjälpa till att säkerställa bättre hälsa för ditt husdjur.

https://www.youtube.com/watch?v=46NAvkcZeXQ


159,00 kr

Detta kosttillskott är sammansatt av vulkanisk klinoptilolit (MicroZeoGen) och kalciumkarbonat. Tillsammans blir dessa ämnen ett högkvalitativt naturligt kosttillskott som kan hjälpa till att säkerställa bättre hälsa för ditt husdjur.

  • Tillverkad av helt naturliga material producerade av naturen själv.
  • Eftersom MicroZeoGen, eller clinoptilolite av vulkaniskt ursprung, är en av dess huvudsakliga ingredienser, kan den vara fördelaktig vid acidos (ökad surhet i magen) och kan användas för att förebygga diarré, eliminera gifter som har samlats i kroppen och därmed förbättras. upptaget av vitaminer och näringsämnen.
  • Tillägget innehåller också kalcium, som är en kritisk komponent i den sunda tillväxten av starka ben och tänder, vilket gör produkten viktig under utvecklingsstadiet för ditt husdjurs tänder.
  • Om ditt husdjur växer för snabbt (vanligtvis bara ett problem för stora raser) – kan tillägget hjälpa till att säkerställa en sund utveckling av skelettsystemet.
  • Kalcium är också viktigt för att upprätthålla en sund nervfunktion och är en viktig komponent i blodet eftersom det säkerställer koagulation.
  • Lämplig för vuxna hundar och katter i förebyggande syfte – som ett komplement till djurets naturliga kalciumresurser. Även för mycket aktiva, sportande och åldrande djur – som ett komplement för att bibehålla bentillståndet – samt för gravida och digivande katter och hundar.

Dynamisk mikroniserad klinoptilolit stimulerar aktivt tarmhälsa och näringsupptaget. Fångar upp gifter som produceras av bakterier i matsmältningskanalen och stimulerar rörligheten genom att smörja lederna

Sammansättning: klinoptilolit av sedimentärt ursprung (1g 568) – 75 %, kalciumkarbonat – 25 %.

Rekommendationer för användning: blanda tillskottet i ditt husdjurs mat. Använd endast ett rent och torrt redskap för att skeda ut pulvret ur förpackningen.

Dosering: Valpar och vuxna hundar: 1/2 tesked (2 gram)/10 kg kroppsvikt, men inte mer än 2 teskedar om dagen. 

Förvaring: förvaras i rumstemperatur, men inte högre än 25°C. Använd inom 6 månader efter att förpackningen öppnats. Förvara på en torr plats. 

  Analytiska beståndsdelar:råprotein – 0 %, råoljor och fetter – 0 %, råaska – 0 %, råfibrer – 0 %.