Insekter 4kg (alla åldrar)

NYTT!                                                                                                                    Komplett torrfoder för såväl valpar som vuxna hunsar med insekter för vitpälsade hundar i alla storlekar och åldrar. 

499,00 kr

Vita och ljusa hundar upplever ofta problem med brunaktig päls i områden som ögon, skägg och tassar, etc. För att hantera detta skapades WHITE DOGS-linjen i samarbete med uppfödare, djurnäringsexperter och den senaste forskningen och produktionen tekniker.

Stöd för immunsystemet. Vårt foder är rikt på enkelomättade och fleromättade fettsyror, vilket kan bidra till att stärka immunförsvaret och ge energi.

Med insekter. Den huvudsakliga proteinkällan i vårt foder är insekter. Det är en naturlig och högkvalitativ näringskälla.

Hypoallergen. Vårt foder har en unik och naturlig sammansättning som kan minska risken för foderallergier för ditt husdjur. Insekter som proteinkälla är också lämpliga för hundar med ett känsligt matsmältningssystem.

Universal kibble. Vår foderstorlek är mycket mångsidig, mäter 13-15 mm, vilket gör den lämplig för hundar i alla storlekar och åldrar. Den är inte för stor för små raser, men inte för liten för att orsaka kvävning. För större raser som föredrar mindre köttbitar är detta foder perfekt eftersom det gör att de kan bli mer mätta med varje måltid. Tillverkad i Europeiska unionen.