Glänsande schampo 400ml

Ultra Natural Care Keratin & Gloss Shampoo är formulerat med premiumingredienser och keratin för att ge näring och återfukta ditt husdjurs päls och hud. 

249,00 kr

Ultra Natural Care Keratin & Gloss Shampoo är formulerat med premiumingredienser och keratin för att ge näring och återfukta ditt husdjurs päls och hud. Lämplig för alla typer av hundar och katter.

Detta schampo är ett 2:a steg – funktion – i ett trestegssystem: den andra tvätten förstärker den önskade funktionen.

Med keratin. Keratin är den huvudsakliga byggstenen i håret, så det återställer effektivt håret, återfuktar och ger näring åt håret på djupet och stärker det från insidan och utsidan.

Enkel kamning. Produkten innehåller panthenol. Det är en form av vitamin B5 som ofta används som ingrediens i både hud- och hårvårdsprodukter. Det gör pälsen lättkammad, mjuk och ger den en frisk glans.

Med 7 örtextrakt. De 7 örtextrakten ger en speciell fuktgivande effekt. Schampots naturliga sammansättning hjälper till att återfukta och ge näring till husdjurets hår och päls. Dessutom har produkten en behaglig och uppfriskande doft.

Innehåller glycerin. Glycerin i produktens sammansättning fungerar som en naturlig fuktighetskräm: det mättar huden och håret på djupet med fukt, kan förbättra hårets elasticitet och minska håravfall.

För känsliga husdjur. Tack vare den milda formeln är schampot idealiskt för husdjur med känslig hud: Det är formulerat utan SLS, parabener, mineraloljor och silikoner.

Verifierad av proffs. Det är en professionell produkt utvecklad av en uppfödare och gjord av exklusiva ingredienser.

Tillverkad i Europeiska unionen.

Sammansättning: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Hydrolysed Keratin, Panthenol, Betula Alba Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Rosmarinus Dtractica, Extractinalis Leaf Extract Arvense-extrakt, Tilia Cordata-extrakt, polyquaternium-10, mjölksyra, citronsyra, natriumklorid, PEG-40 hydrerad ricinolja, etylhexylglycerin, fenoxietanol, natriumbensoat, parfym.

Bruksanvisning: Späd schampot med ljummet vatten 1:10, blöt pälsen och bred ut produkten. Massera in ca 3 minuter och skölj väl med ljummet vatten.

Varningar: Endast för extern användning. Förvara utom räckhåll för barn.