Glänsande balsam 400ml

Ultra Natural Care Keratin & Gloss Conditioner ger en lyxig och pH-balanserad formel för hälsosam vård av ditt husdjurs päls och hud.

249,00 kr

Innehåller återfuktande och reparerande ingredienser som tränger in i hårets kärna, stärker hårsäckarna och ger näring till håret från insidan. Detta balsam är en unik återställande behandling designad för att återuppbygga håret inifrån och ut, utvecklad med hjälp av högsta kvalitet professionell teknik. TAURO PRO LINE Ultra Natural Care Keratin & Gloss Conditioner är det tredje steget i ett trestegssystem: pälsen konditioneras, resultatet registreras och fukten i pälsen bibehålls.

Berikad med keratin Keratin kan förbättra hårets struktur för ett jämnare utseende, samtidigt som det återuppbygger hårets naturliga skyddande lager från insidan, fyller det med proteiner och ger volym.

Jämnar ut och återställer skadat hår Tack vare en unik sammansättning av aktiva ingredienser återfuktas och återställs hårets struktur, håret blir mjukare, mer följsamt, smidigt och lätt att kamma.

Med panthenol Produkten innehåller panthenol. Det är en form av vitamin B5 som ofta används som ingrediens i både hud- och hårvårdsprodukter. Det gör pälsen lättkammad, mjuk och ger den en frisk glans.

Innehåller glycerin Glycerin i produktens sammansättning fungerar som en naturlig fuktighetskräm: det mättar huden och håret på djupet med fukt, kan förbättra hårets elasticitet och minska håravfall.

För känsliga husdjur På grund av sin milda formulering är balsamet idealiskt för husdjur med känslig hud: det är formulerat utan SLS, parabener, mineraloljor och silikoner.

Verifierad av proffs Det är en professionell produkt utvecklad av en uppfödare och gjord av exklusiva ingredienser.

Tillverkad i Europeiska unionen.

Sammansättning: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behenamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Coco-Caprylate, Betain, Hydrolysed Keratin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Mjölksyra, Allantoin, Etopropylalkoholinetanol, Isopropylalkohol, Etanol, Citronsyra, Fröolja .

Bruksanvisning: späd balsamet med ljummet vatten i förhållandet 1:10. Massera in försiktigt i pälsen. Låt stå i 3 minuter. Skölj noggrant med ljummet vatten.