Djuprengörande schampo 400ml

Ultra Natural Care Deep Clean Shampoo är formulerat med förstklassiga ingredienser och salviaextrakt för att djuprengöra ditt husdjurs päls och hud. 

249,00 kr
I lager

Ultra Natural Care Deep Clean Shampoo är formulerat med förstklassiga ingredienser och salviaextrakt för att djuprengöra ditt husdjurs päls och hud. Schampot passar alla typer av hund- och kattpäls. Den berikade schampokompositionen bevarar hudens lipidbarriär, förhindrar att huden flagnar, ger pälsen glans och har en mycket behaglig doft. Ultra Natural Care Deep Clean Shampoo är det första steget – rengöring – i ett trestegssystem: utförs för att ta bort smuts, överflödigt talg, dammpartiklar, smuts och överflödiga hud- och pälsvårdsprodukter.

Rengör päls och hud på djupet. Produkten rengör huden och huden djupt och effektivt: tar bort smuts, damm, döda pälshår och annan ansamlad smuts. Regelbunden rengöring av hud och päls kan hjälpa till att förebygga allergiska hudreaktioner eller risken för håravfall.

Berikad med salviaextrakt. Salviaextrakt i schampot kontrollerar talgsekretionen och ger pälsen en frisk glans. Salvia har också antibakteriella och lugnande effekter, samt förmågan att djuprengöra hud och päls samtidigt som den inte orsakar irritation, är skonsam mot ditt husdjur och har en behaglig doft.

Med panthenol. Produkten innehåller panthenol. Det är en form av vitamin B5 som ofta används som ingrediens i både hud- och hårvårdsprodukter. Det gör pälsen lättkammad, mjuk och ger den en frisk glans.

Innehåller glycerin. Glycerin i produktens sammansättning fungerar som en naturlig fuktighetskräm: det mättar huden och håret på djupet med fukt, kan förbättra hårets elasticitet och minska håravfall.

För känsliga husdjur. Tack vare den milda formeln är schampot idealiskt för husdjur med känslig hud: Det är formulerat utan SLS, parabener, mineraloljor och silikoner.

Verifierad av proffs. Det är en professionell produkt utvecklad av en uppfödare och gjord av exklusiva ingredienser.

Tillverkad i Europeiska unionen.

Sammansättning: Aqua, glycerin, natriumkokossulfat, kokosglukosid, betain, kokosbetain, salviaextrakt (salvia), pantenol, glyceryloleat, guarhydroxipropyltrimoniumklorid, tokoferylacetat, mjölksyra, polysorbatsyra 80, PEG Citronsyra 80 -40 Hydrogenerad ricinolja, etylhexylglycerin, fenoxietanol, natriumbensoat, kaliumsorbat, dinatrium-EDTA, parfym, linalool.

Bruksanvisning: Späd schampot med ljummet vatten 1:10, blöt pälsen och bred ut produkten. Massera in ca 3 minuter och skölj väl med ljummet vatten.

Varningar: endast för extern användning. Förvara utom räckhåll för barn