Blekande schampo 1000ml

Whitening, blekande schampo för hundar med vit och ljus päls. 

349,00 kr

Whitening shampoo är ett närande schampo speciellt framtaget för hundar och katter med vita eller ljusa pälsar för att bibehålla den naturliga vita färgen på ditt husdjurs päls. Whitening shampoo är ett 1-stegs rengöringsschampo i ett trestegssystem: utförs för att ta bort smuts, överflödigt talg, dammpartiklar, smuts och överflödiga hud- och pälsvårdsprodukter.

För vita och ljusa pälsar. Schampot är speciellt designat för hundar och katter med vit eller ljus päls. Den tar bort gula och bruna fläckar grundligt och utan att skada hud och päls, och förstärker naturligt den vita färgen.

Med panthenol. Produkten innehåller panthenol. Det är en form av vitamin B5 som ofta används som ingrediens i både hud- och hårvårdsprodukter. Det gör pälsen lättkammad, mjuk och ger den en frisk glans.

Innehåller glycerin. Glycerin i produktens sammansättning fungerar som en naturlig fuktighetskräm: det mättar huden och håret på djupet med fukt, kan förbättra hårets elasticitet och minska håravfall.

Med honungsextrakt. Honungsextrakt mjukgör och ger näring till huden och hjälper till att förhindra torrhet. Honungsextrakt ger pälsen en silkeslen glans, kan minska håravfall och förbättra elasticiteten.

För känsliga husdjur. Tack vare den milda formeln är schampot idealiskt för husdjur med känslig hud: Det är formulerat utan SLS, parabener, mineraloljor och silikoner.

Verifierad av proffs. Det är en professionell produkt utvecklad av en uppfödare och gjord av exklusiva ingredienser.

pH-kontroll. Den milda, naturligt formulerade produkten fungerar effektivt och irriterar inte husdjurets hud samtidigt som den hjälper till att bibehålla hudens optimala pH-balans.

INGREDIENSER: Aqua, Coco-Glucosid, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Hydrogenated Starch Hydrolysat, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Panthenol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Polycopherin-E, Glycerin-E, Glycerin-E. , Laurylalkohol, Mjölksyra, Citronsyra, Natriumbensoat, Kaliumsorbat, PEG-40 Hydrogenerad Ricinolja, Natriumhydroxid, Fenoxietanol, Etylhexylglycerin, CI 60730 (Ext. Violet 2), Parfym, Linalool.

BRUKSANVISNING: späd schampot med ljummet vatten 1:10, fukta pälsen och applicera produkten. Massera in i cirka 3 minuter, skölj sedan noggrant med ljummet vatten.