Näringsgivande schampo 50ml

Schampo "White Coat Nourishing" med ingredienser av högsta kvalitet ger djup näring och hjälper till att bibehålla en jämn päls. Lämplig för hundar och katter med vit och ljus päls.

59,00 kr

Schampo "White Coat Nourishing" med ingredienser av högsta kvalitet ger djup näring och hjälper till att bibehålla en jämn päls. Lämplig för hundar och katter med vit och lätt päls. Detta schampo är speciellt designat för att hjälpa vitbelagda hundar och katter att hålla det smidigt och smidigt.

För djuppälsmatning:

  • Slät och slät päls . Designad för att hjälpa hundar och katter att behålla en slät, slät päls.
  • Matat hår . Tack vare silkesproteinerna som finns i kompositionen absorberas medlet perfekt i håret genom att mata det från insidan, så att pälsen får fukt och silkeslen glans.

Kompletterat med naturliga ingredienser: På grund av närvaron av vete- och mjölkproteiner absorberas den perfekt i håret genom att mata det från insidan, så att pälsen får fukt och silkeslen glans. Rosmarinextrakt främjar hårväxt och förnyelse, förhindrar negativa miljöeffekter.

Verifierad av proffs: Säker sammansättning – utan silikoner, parabener och SLS. Skapad av uppfödare – pålitliga, avancerade produkter.

För det bästa och mest effektiva resultatet rekommenderar vi att ni använder tillsammans: Glänsande balsam samt Pure mist

Användning : Späd schampot med ljummet vatten i förhållandet 1:10, fukta pälsen och fördela produkten. Massera in ca 3 minuter och skölj väl med ljummet vatten. 

Rekommenderas : Tack vare sin milda formel är schampot lämpligt för daglig släta vit och lätt päls och hudvård. Den professionella sammansättningen av schampo säkerställer att produkten är säker att använda för husdjur med känslig hud och päls. Tillverkad i Europeiska unionen.

Varningsinformation . Endast för extern användning. Undvik kontakt med ögon och mun. En allergisk reaktion inträffar sällan. Om du upplever en allergisk reaktion, sluta använda produkten. Förvara väl tillsluten, i originalförpackningen, på en torr och sval plats. Skydda från barn.

Sammansättning : Aqua, natriumkokossulfat, glycerin, kokosglukosid, natriumlaurylglukoskarboxylat, laurylglukosid, glyceryloleat, dikaprylyleter, decylglukosid, Rosmarinus Officinalis bladextrakt, hydrolyserat mjölkprotein, laktoxipropylalkohol, laktos, Hydroxipropyltrimoniumklorid, polyquaternium-10, kokamidopropylbetain, natriumklorid, citronsyra, fenoxietanol, etylhexylglycerin, natriumbensoat, kaliumsorbat, parfym, limonen.