Kissskydd för hanar, Medium, 3 pack

MISOKO återanvändbara kisskydd för hanhundar är en praktisk och effektiv lösning när du vill bibehålla en fläckfri renhet hemma eller på resa.

Storlek M: midjemått 32-44 cm.                                                                                   3 pack (osorterade färger)

360,00 kr

MISOKO återanvändbara blöjor för hanhundar är en praktisk och effektiv lösning när du vill bibehålla en fläckfri renhet hemma eller på resa. Dessa blöjor är inte bara för husdjur som inte håller sin urin; de är också lämpliga för dem som tenderar att markera sitt territorium aggressivt. Med sina livfulla färger och glada mönster tjänar de återanvändbara blöjorna inte bara ett praktiskt syfte – de ger också en touch av lekfullhet till ditt husdjurs utseende!

Pålitligt skydd: De utmärker sig på att absorbera vätskor och är perfekta för husdjur som upplever urininkontinens eller blir nervösa och kissar ofrivilligt. Perfekt för valpträning. Återanvändbara blöjor är 3-lagers och har utmärkt fuktupptagning, så de behöver inte en extra dyna.

Återanvändbar Dessa blöjor kan tvättas i maskin upp till 300 gånger och torktumlas och skyddar miljön.

Enklare resor och mindre besvär Förhindrar obehag under långa resor. Hjälper till att undvika krångel och besvär om du inte kan få ditt husdjur utomhus i tid.

Utmärkt sammansättning och användarvänlighet Tillverkad av 100% polyester, viskos, PU polyuretanlaminat. Lätt att använda – med kardborreband. Ytterligare information. Vi rekommenderar högtemperaturtvätt i tvättmaskin med extra sköljfunktion. Undvik att använda sköljmedel och blekmedel vid tvätt. Torktumling eller naturlig torkning. Ingen strykning.

Tillverkad i Kina