Kissmatta 122 x 122 cm (2 pack)

Den återanvändbara dynan Misoko&Co, designad för ett brett spektrum av djur, är bekväm att använda för att lära ett husdjur att göra naturliga angelägenheter på rätt plats. Denna pads absorberar fukt och lämnar ytan torr, så att husdjurets fötter alltid är torra.

620,00 kr

Den återanvändbara dynan Misoko&Co, designad för ett brett spektrum av djur, är bekväm att använda för att lära ett husdjur att göra naturliga angelägenheter på rätt plats. Denna pad absorberar fukt och lämnar ytan torr, så att husdjurets fötter alltid är torra.

Pad är återanvändbar. Det kommer att vara praktiskt för att lära husdjuret att göra naturliga angelägenheter på rätt plats. Lämplig för hemmabruk, utställningar, kennlar.

Absorberar väl fukt – torra husdjursfötter Pad är av hög kvalitet, absorberar perfekt och behåller fukt. Den absorberar upp till 500 ml vätska och lämnar ytan torr, så att husdjurets fötter inte mjuknar.

Hållbar och ekonomisk Återanvändbar dyna är en ekonomisk lösning, eftersom du kommer att kunna använda den mer än en gång. Dessutom är den lätt att underhålla – du kan tvätta den även i vatten på 90°C. Kan tvättas mer än 300 gånger och torkas i torktumlare vid låga temperaturer eller hängas.

Miljövänlig Dessa återanvändbara kuddar är inte bara en ekonomisk, utan också en miljövänlig lösning. Genom att använda dem kommer du att skydda miljön och bidra till ett mer hållbart liv.

Fyra lager för pålitligt skydd De 4 skikten av arken är designade för att absorbera fukt bättre. Dessutom är det nedre lagret av arket halkfritt, hållbart, rivbeständigt och en utmärkt absorberande av obehagliga lukter.

  • 1:a lagret – 100 % polyester.
  • 2:a lager: 95 % polyester, 5 % viskos.
  • 3:e lager – polyuretan (PU) laminering.
  • 4:e lager – 100 % polyester.

Designad för olika djur Kan användas för att lära både större och mindre husdjur att göra naturliga saker på rätt plats.