Keratin schampo 50ml

Schampo "White Coat Keratin Shampoo" med ingredienser av högsta kvalitet och keratin för matning och återfuktning av husdjurets päls och hud. Lämplig för användning i pälsen på vita och ljushåriga hundar och katter.

59,00 kr

Schampo "White Coat Keratin Shampoo" med ingredienser av högsta kvalitet och keratin för matning och återfuktning av husdjurets päls och hud. Lämplig för användning i pälsen på vita och ljushåriga hundar och katter. Detta schampo, utvecklat för hundar och katter, kompletteras med keratin, hårets huvudsakliga "byggmaterial".

Designad för att stödja frisk päls:

  • Matat och fuktat hår . Keratin är hårets huvudsakliga "byggmaterial", så verktyget återställer effektivt håret, återfuktar på djupet och ger näring åt håret genom att stärka det från insidan och utsidan.
  • Enkel kamning . På grund av panthenolen i kompositionen blir pälsen lätt utkammad, öm och får en frisk glans.
  • Optimalt pH . Irriterar inte husdjurets hud och hjälper till att upprätthålla en optimal pH-balans.

Med 7 örtextrakt. På grund av närvaron av 7 örtextrakt känns en speciell fuktgivande effekt. Den naturliga sammansättningen av schampo hjälper till att återfukta och ge näring till husdjurets hår och päls. Dessutom luktar medlet behagligt och uppfriskande.

Verifierad av proffs: Säker sammansättning – utan silikoner, parabener och SLS. Skapad av uppfödare – pålitliga, avancerade produkter.

För det bästa och mest effektiva resultatet rekommenderar vi att ni använder tillsammans med Glänsande balsam och Pure mist.

Användning : Späd schampot med ljummet vatten i förhållandet 1:10, fukta pälsen och fördela produkten. Massera in ca 3 minuter och skölj väl med ljummet vatten. 

Rekommenderas : Produkten är designat för husdjur som har torr päls och hud eller har tappat sin glans och för ett friskt utseende. Speciellt designad för pälsen på vita och ljushåriga hundar och katter. Den professionella sammansättningen av schampo säkerställer att medlet är säkert att använda för husdjur med känslig hud och päls. Tillverkad i Europeiska unionen .

Varningsinformation . Endast för extern användning. Undvik kontakt med ögon och mun. En allergisk reaktion inträffar sällan. Om du upplever en allergisk reaktion, sluta använda produkten. Förvara väl tillsluten, i originalförpackningen, på en torr och sval plats. Skydda från barn.

Sammansättning: Aqua , natriumkokossulfat, kokosglukosid, glyceryloleat, glycerin, dinatriumkokoamfodiacetat, hydrolyserat keratin, betula alba (björk) extrakt, Achillea Millefollium (rölleka) extrakt, Equisetum Arvense (hästsvans)extrakt, (hästsvans)ioextrakt. Extrakt, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin) Extrakt, Salvia Officinalis (Salvia) Extrakt, Tilia Cordata (Linden) Extrakt, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Natriumlaurylglukoskarboxylat, Laurylglukosid, Dicaprylyleter, Decylpropyletanolbeciden, Ph.C. , Etylhexylglycerin, Natriumklorid, Parfym, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.