Godis med lax (vuxna)

Nature's Protection Superior Care White Dogs – godis med lax 150g. Är speciellt designad för vuxna hundar över 12 månader av alla raser med vit eller ljus päls.

59,00 kr

Nature's Protection Superior Care White Dogs – exklusiva godis med lax är speciellt designad för vuxna hundar över 12 månader av alla raser med vit eller ljus päls. Denna produkt är designad för att stödja full vision funktion. Ingredienserna kommer inte bara att komplettera din hunds kropp med de nödvändiga substanserna utan hjälper också till att bibehålla en god synfunktion.

KORSLÖSA INGREDIENSER är lämplig för känsliga och allergiska husdjur. Delikatesser innehåller inga ingredienser av spannmålsursprung, majs eller sojaprodukter som kan orsaka allergiska reaktioner. Därför är denna produkt även lämplig för hundar med ett känsligt matsmältningssystem.

MED tång. Tång är en naturlig källa till vitaminerna A, C, K och B6, kalcium, kalium, koppar, jod och mangan som förstärker effekten av att ta bort tandplack och stenar. Tången i kompositionen främjar bra hjärn- och synutveckling och är en utmärkt källa till järn.

KOMPLETTERAT MED PROTEINER AV ANIMALISKT URSPRUNG med lax. Lax är den främsta och lättsmälta källan till protein av bästa kvalitet. På grund av noggrant utvalda proteinkällor är dessa delikatesser särskilt lämpliga för hundar med vit eller ljus  päls.

NATURLIGA ANTIOXIDANTER med skyddade celler. Naturliga antioxidanter – vitamin E och grönt teextrakt, hjälper till att skydda cellerna från de skadliga effekterna av fria radikaler.

FYLLD MED MicroZeoGen. Den naturliga mineralen som finns i delikatesser – dynamiskt mikroniserad klinoptilolit, kan stärka djurets immunförsvar och upprätthålla kroppens skyddsfunktioner. Dessa förstklassiga kosttillskott-delikatesser är speciellt designade för vita och ljusbelagda vuxna hundar för att bibehålla korrekt visuell funktion.

NATURENS SKYDD Superior Care – Super Premium godis, som kännetecknas av innovativa ingredienser och speglar den hälsosamma hunden, baserad på de senaste trenderna och teknologierna. Godisarna innehåller endast proteinkällor av högsta kvalitet och andra innovativa ingredienser. Tillverkad i Europeiska unionen.