Återfuktande Schampo 50ml

Fuktgivande schampo "White Coat Hydrating" med ingredienser av högsta kvalitet och salviaextrakt för intensiv rengöring och återfuktning av husdjurets päls. Schampo speciellt designat för hundar och katter med vit päls.

59,00 kr

Fuktgivande schampo "White Coat Hydrating" med ingredienser av högsta kvalitet och salviaextrakt för intensiv rengöring och återfuktning av husdjurets päls. Schampo speciellt designat för hundar och katter med vit päls. Berikad med schampo skyddar det hudens lipidbarriär, förhindrar att huden flagnar, ger pälsen glans och en behaglig lukt.

För effektiv rengöring av husdjurets päls:

  • Ren och glänsande päls . Rengör och tvättar smuts perfekt, ger pälsen en frisk glans.
  • Lämplig för känslig hud. Tack vare sin milda formel är schampo perfekt för husdjur med känslig hud.
  • Underlättar kamning . De naturliga substanserna i kompositionen gör det lättare att kamma ut både våt och torr päls för husdjur.

Kompletteras med salviaextrakt. SAGE-extraktet som finns i schampot kontrollerar frisättningen av fett och ger pälsen en frisk glans. Dessutom har salvia antibakteriella och lugnande egenskaper – den rengör huden och pälsen på djupet, orsakar inte irritationer, är skonsam för ditt husdjur och luktar behagligt.

Verifierad av proffs. Säker sammansättning – utan silikoner, parabener och SLS. Skapad av uppfödare – pålitliga, avancerade produkter.

För det bästa och mest effektiva resultatet rekommenderar vi att ni använder tillsammans med Glänsande balsam och Pure Mist.

Användning : Späd schampot med ljummet vatten i förhållandet 1:10, fukta pälsen och fördela produkten. Massera in ca 3 minuter och skölj väl med ljummet vatten. 

Rekommenderas : Tack vare sin milda formel är schampot lämpligt för daglig vård av vita och lätta päls husdjurs päls och hud. Sammansättningen av schampo, skapad av proffs, säkerställer att medlet är säkert att använda för husdjur med känslig hud och päls. Tillverkad i Europeiska unionen .

Varningsinformation . Endast för extern användning. Undvik kontakt med ögon och mun. En allergisk reaktion inträffar sällan. Om du upplever en allergisk reaktion, sluta använda produkten. Förvara väl tillsluten, i originalförpackningen, på en torr och sval plats. Skydda från barn.

Sammansättning : vatten, natriumkokossulfat, glycerin, kokosglukosid, betain, sorbitol, glyceryloleat, kokamidopropylbetain, natriumklorid, hydroxipropyloxiderad stärkelse PG-trimoniumklorid, stärkelsehydroxipropyltrimoniumklorid, natriumlaktatsyra, uredinsyra, levulatsyra, levulatsyra , p-anissyra, allantoin, propylenglykol, Prunus Amygdalus Dulcis (mandel) extrakt, polyquaternium-10, PEG-40 hydrerad ricinolja, citronsyra, fenoxietanol, etylhexylglycerin, parfym.